Alimentador RSS

8 DE NOVIEMBRE, ASAMBLEA DE PRIORIZACIÓN

Muchos de los razonamientos de la gente sencilla son contradictorios o falsos, pero es desde ahí desde donde hay que construir procesos democráticos y no desde modelos ideales. TOMÁS R. VILLASANTE

¡AVISO!

 

LA FECHA DE LA ASAMBLEAS DE PRIORIZACIÓN

ES EL 8 DE NOVIEMBRE.

 

Este es el día en el que se priorizan definitivamente las propuestas presentadas en cada zona.

El proceso está en este momento:

Ahora l@s tecnic@s están estudiando la viabilidad técnica y el coste económico de  las propuestas.

El paso siguiente es la valoración de las propuestas por la Comisión que está compuesta por una persona de cada Grupo Motor, que fueron elegidas en cada grupo.

ASÍ ES COMO FUNCIONARÁ LA ASAMBLEA

Capítol III. Priorització de les propostes.

Article 27. Priorització de les propostes

Es durà a terme una primera priorització de les propostes d’acord amb la valoració realitzada per la Comissió de Valoració.

L’ordenació final de proposta es durà a terme en l’assemblea de Priorització per consens i només quan aquest no siga possible, i com a últim recurs s’utilitzarà el sistema de votació.

En aquest cas, després del procés deliberatiu, l’assemblea votarà totes les propostes presentades. La votació de proposta es realitzarà d’acord amb el principi d’una persona un vot, i aquest serà de caràcter personal i intransferible.

En les votacions es facilitarà, des de la mesa coordinadora, la participació d’aquelles persones que tinguen dificultats per a fer-ho per escrit. Les paperetes de vot seran facilitades per l’Administració i no s’admetrà un altre format que el degudament reconegut oficial per l’Ajuntament.

Les urnes estaran sempre visibles dins del recinte on se celebra l’assemblea.

Cada ciutadà haurà de votar tres proposta, puntuant-les de l’1 al 3 (sent 3 la puntuació màxima). Serà nul•la la papereta que no tinga puntuades les tres propostes.

Les propostes s’ordenaran de major a menor d’acord amb la puntuació atorgada per la Comissió de Valoració i el nombre de vots obtinguts en l’assemblea de Priorització.

El nombre de proposta que finalment s’inclouran en el document dels Pressupostos participatius estarà determinat per la quantitat econòmica establerta per a cada zona.

Anuncis

Deixa una resposta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: